Cristina l-a ales pe Marco pentru date, după noaptea fierbinte cu Denis: „Am găsit liniștea”

 

S-a despărțit de Sebastian, a fost refuzată de Bogdan Ionescu, a petrecut o noapte în intimitate cu Denis și l-a ales pe Marco pentru ultimul date de pe Insula Iubirii. Într-un singur cuvânt: Cristina!

 

Cristina a fost una dintre cele mai dezinvolte și totodată cele mai greu de înțeles concurente ale acestui sezon din Insula Iubirii. Fermecată de ispita Bogdan Ionescu, ea a renunțat prea brusc, prea repede la Sebastian, partenerul cu care aterizase pe Insula Iubirii, anunțându-l de ziua lui, printr-un mesaj video, că-i redă libertatea.

 

Decizia concurentei a surprins pe toată lumea. Iar în momentul în care a observat că nu poate avea o relație cu Bogdan, ispita pentru care renunțase la partener, s-a regrupat rapid și a început o relație cu Denis Slav. Concurenta a picat pradă tentației și a petrecut o noapte fierbinte în brațele lui Denis.

 

Firesc, după momentele pline de intimitate alături de Denis, toată lumea de pe Insulă se aștepta ca Cristina să-l aleagă pe el pentru ultimul date pe Insula Iubirii. Surprinzător pentru mulți, Cristina nici măcar nu l-a luat în calcul pe Denis și  a dezvăluit că pentru ea Marco este cea mai bună alegere în acest moment, asta fiindcă este singurul bărbat care o înțelege și care poate să-i fie alături indiferent de orice. Nu, de data aceasta nu este vorba despre sentimente, ci despre prietenie, așa cum a spus atât concurenta de la Insula Iubirii, cât și Marco, care nu a încălcat barielele impuse de fosta iubită a lui Sebastian.

 

"Marco m-a ajutat să-mi găsesc liniștea de care spuneam atât de mult că am nevoie și am găsit liniștea. Nu am simțit să merg cu Denis”, a dezvăluit concurenta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest