Cristina Rus a scăpat, bolidul de peste 7 milioane de lei avariat: „Nu am pățit nimic”

 

Vedeta a fost implicată într-un accident rutier în București. Autoritățile au intervenit de urgență.

 

Fosta cântăreață a fost implicată într-un accident rutier în zona Piața Buzești din Capitală. Cristiana Rus, aflată singură în bolidul de peste 7 milioane de lei, a mers pe linia de tramvai, iar când a încercat să facă stânga a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic. Vedeta a tras o sperietură groaznică în urma impactului, dar din fericire nu a pățit nimic, fiind în afara oricărui pericol.

 

A avut de suferit doar mașina de lux a acesteia, care va trebui să ajungă în service pentru reparații. La fața locului au venit rapid echipaje de poliție, de ambulanță și chiar pompieri. În plus s-au strâns și numeroși curioși, așa cum se întâmplă adesea în astfel de cazuri. În mod firesc și traficul a fost îngreunat pentru o perioadă scurtă de timp, în urma accidentului.

 

Partea bună este că vedeta nu a fost deloc afectată cel puțin din punct de vedere fizic, neavând nevoie de ajutor de specialitate din partea personalului de pe ambulanță. În schimb, emotional a avut de suferit, recunoscând că a fost speriată în urma coliziunii. ”Eu sunt ok, nu am pățit nimic. A fost doar o sperietură”, a spus Cristina Rus pentru Playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest