Cristina și ispita Denis au unit paturile! Sărutări pasionale: ”Pericol! Ești nebun?”

 

Cristina a trecut rapid peste despărțirea de Sebastian. Nici faptul că ispita Bogdan nu a mai băgat-o în seamă nu a deranjat-o prea tare, ajungând în brațele lui Denis Slav.

 

Sebastian și Cristina păreau un cuplu model atunci când au aterizat pe Insula Iubirii. Dar iată că aparențele pot fi înșelătoare, fapt valabil și în cazul celor doi. Chiar de ziua lui Sebastian, Cristina a decis să pună punct relației, spunând că-I face cadou libertatea partenerului ei, fiind atrasă de ispita Bogdan. Faptul că Bogdan și-a făcut doar treaba de ispită, reușind să pună punct legăturii Cristinei cu Sebi nu a descurajat-o deloc pe concurentă, care a căzut rapid în brațele lui Denis Slav.

 

Denis a fost cel care a făcut primul pas. L-a trimis ca sol pe Florin, să-i transmită Cristinei că vrea să o cunoască mai bine. Aceasta a acceptat numaidecât, spunându-I lui Florin să-l trimită pe Denis la ea în cameră. Ispita Denis Slav a mers în camera Cristinei pentru a o cunoaște mai bine și pentru a face el primul pas. „Pericol! Ești nebun?”, s-a lamentat la început fata, apoi s-a lăsat pradă tentației.Cei doi au avut gesturi romantice, iar acesta a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe gât pe concurentă.

 

Florin a venit afară și i-a zis ceea ce i-a zis Cristina și am mers în camera ei ca să o invit în camera mea, să o cunosc, o simt că dacă aș face primul pas cu siguranță ar accepta. Cristina este că o carte deschisă. Am unit paturile și am făcut un pas spre ea, am vrut să o îmbrățișez și a acceptat, am sărutat-o pe gât, pe umăr, pe spate...Am văzut-o că tresărea la un moment data.'', a declarat ispita Denis, la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest