Cristina și ispita Denis nu au mai ținut cont de nimic! Libertate totală în pat: „E foarte bine că am făcut asta!”

 

Momente incendiare la Insula Iubirii, care au stârnit imaginația tuturor celor care au urmărit secvențele cu Cristina și Denis.

 

Proaspăt despărțite de Sebastian, partenerul cu care a venit la Insula Iubirii, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, Cristina nu a mai ținut cont de nimic și s-a lăsat pradă tentației după ce a ajuns din nou în pat cu ispita Denis. Sărutările și mângâierile dintre cei doi au fost mai pătimașe, acum că reality-show-ul intră pe ultima sută de metri.

 

Cristina i-a uitat pe Sebi și Bogdan și a hotărât să facă tot ce-i trece prin minte, convinsă fiind că nu va regreta nimic. M-am și lăsat să simt ce aveam nevoie să simt și e foarte bine că am făcut asta. Nu regret absolut nimic din tot ce am făcut. Sunt împăcată cu toate alegerile, cu toate acțiunile, a afirmat Cristina, după noaptea petrecută alături de Denis.

 

Despre noaptea petrecută alături de concurentă, Denis a spus că s-a simțit dorit: „E o seară pe care o să mi-o amintesc pentru foarte mult timp, pentru că am fost sinceri amândoi. Am fost sinceri și prin gesturi și prin cuvinte. Eu chiar apreciez asta la o femeie, momentul în care simți că ești dorit de o femeie și chiar am simțit în seara aia”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest