Cristina și ispita Oana, față în față la Ceremonia Focului! „Să nu uiți niciodată să te pui pe primul loc!”

 

Fosta și actuala iubită a lui Sebastian s-au confruntat la bonfire, pe Insula Iubirii. Ce vorbe și-au aruncat cele două femei.

 

După întâlnirea dintre Rareș și ispita Daniel, din care nu au ieșit scântei, a urmat o altă confruntare la insula Iubirii, de această dată între Cristina, cea care a intrat în cmpetiție alături de Sebastian, și ispita Oana, actuala parteneră a concurentului în vârstă de 26 de ani. După ce i-a dat libertate de ziua lui, Cristina a părut că plutește în continuare, fiind încântată de tot ceea ce i se întâmplă, precum și de decizia luată. Ea nu a arătat niciun resentiment vis-à-vis de hotărârea de a pune punct relației cu Sebi.

 

Cristina a spus: „M-am lăsat ajutată de băieții de la vilă. Am simțit, nu doar am gândit. Decizia pe care am luat-o de a-i oferi libertate lui Sebastian am luat-o înainte să văd filmulețele. Sunt atât de liniștită, sunt într-o stare de melancolie cumva. Mă gândesc cum se comporta Sebi cu mine, cum se comport acum cu Oana.  Îmi doresc să fie bine, să ajungă la un echilibru. Eu sunt o femeie foarte puternică, datorită tuturor experiențelor de viață pe care le-am avut. Din moment ce am luat o decizie nu mă blochez acolo. Timpul e prețios, nu mai am nevoie să sufăr. O să-mi lipsească Sebastian, dar totodată vreau să mă bucur de libertate. Să mă pun pe primul loc, deja mi-am făcut planuri”.

 

La rândul ei, ispita Oana a povestit cum a decurs relația cu Sebastian: „Primul pas eu l-am făcut spre el, am simțit un zid. Două zile n-am mai vorbit, am interacționat prin jocuri. Apoi tot eu m-am dus spre el, pentru că era un bărbat trist acolo, lângă noi, și am vrut să-l ajut. Apoi a căpătat încredere în mine și m-a surprins cu acel date pe malul mării. Mi-e greu să înțeleg de ce Cristina spune că nu era pe primul loc, Sebi e foarte atent. Spui lucrurile ca și cum el nu ar fi făcut bine”.

 

Ispita Oana a părut destul de surprinsă de detașarea cu care vorbește Cristina, care a renunțat recent la relația cu Sebi: „Cred că sunt unul dintre principalele motive pentru care Cristina și-a dorit să-i ofere libertate lui Sebastian. Cred că și Bogdan a fost unul dintre motive .”, a spus ispita Oana. La final, cu o atitudine foarte calmă, Cristina și-a permis chiar să-i dea un sfat celei care se află la început de drum în relația cu Sebastian, cel care îi era iubit până nu de mult. „Important e să faceți ce simțiți și să nu uiți niciodată să te pui pe primul loc, pentru că eu nu m-am pus pe primul loc”, i-a spus Cristina ispitei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest