Cristina Șișcanu a plecat într-o escapadă romantică la Viena. Ce spune despre rudele din Ucraina: „Știu că este moda asta a tuturor să lanseze acte de binefacere”

 

Vedeta a răspuns celor care au criticat-o că a decis să plece împreună cu Mădălin Ionescu la Viena, în timp ce rudele ei se află în Ucraina.

 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au părăsit România cu destinația Viena, unde cei doi își încarcă bateriile pentru perioada următoare. Cum este cunoscut faptul că vedeta are rude în Ucraina, aceasta s-a ales cu un val de critici din partea internauților pentru faptul că a ales să plece în Austria decât să facă eforturi să-și ajute apropiații, aflați la ananghie.

 

Ea a transmis că a decis să meargă la Viena împreună cu soțul ei, doar după ce s-a asigurat că rudele sale sunt la loc sigur, ferite de rachetele rusești, care zboară deasupra Ucrainei. Totodată vedeta a mai precizat că în continuare este dispusă să își ajute rudele, că poate să le ofere cazare și masă.
 

„Am plecat după ce m-am asigura că membrii familiei din Ucraina sunt toți la un loc, la un loc sigur. Mi-ați spus că decât să mă duc la Viena, mai bine mă duceam să ajut un refugiat. Dragilor, știu că este moda asta a tuturor să lanseze acte de binefacere. Voi credeți că dacă mi-ar cere cineva ajutorul sau ar fi nevoie de ajutorul meu, că eu aș refuza? În contextul în care eram dispusă să primesc mulți oameni. Aici mă refer la soții verișoarelor mele, pe care eu nu i-am cunoscut, sunt rude cu mine prin alianță. Eram pregătitiă să primesc zece persoane de care să am grijă în perioada asta, nu despre asta e vorba. Nu trebuie să facem lucrurile de fațadă. Mădălin mi-a explicat foarte clar, durerea este aceeași, fie că ești acasă (…) Ce putem face de acasă, aceleași lucruri le putem face și din Viena. Am gândit la rece, plătisem o deplasare. E important să fii rațional în aceste momente, să nu lași panica să te domine”, a declarat Cristina Șișcanu, la Instastory.
 

Ea a reiterat aceleași idei și într-o postare pe facebook, spunând că Viena este un loc cu totul special pentru ea și Mădălin Ionescu, pentru că acolo au plecat la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut. „Am hotărât să mergem la Viena înainte să înceapă războiul în Ucraina. Pentru noi Viena este o destinatie aparte . Acum doisprezece ani am venit pentru prima dată aici în calitate de iubiți ( formam un cuplu de vreo săptămână). Am rezervat camera la acelasi hotel la care am fost atunci, am plătit tot si abia asteptam să vină ziua plecării... apoi a fost invadată Ucraina. Am crezut că nu vom mai veni chiar dacă nu am mai fi recuperat banii. Am fost devastați, speriați, stresați... mai ales că îmi era frică pentru rudele mele din Ucraina. După ce s-au adunat toti membrii familiei mele din Ucraina într-un loc sigur, ne-am mai liniștit... puțin, doar puțin. Durerea este mare pentru tot ce se întâmplă... Pe ultima sută de metri am hotărât să plecăm”, a scris vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest