Cristina Șișcanu, reacție nervoasă pe rețelele de socializare. „Nu vă e rușine, pe bune?”

 


Cristina Șișcanu a avut o reacție nervoasă pe conturile de socializare, cu privire la modul în care sunt tratați unii refugiați ucraineni. Soția lui Mădălin Ionescu s-a arătat indignată de faptul că românii preferă să doneze mâncare și haine rupte sau folosite.

„Oameni buni, terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni! În primul rând, acea mâncare nu este verificată, nu știu, dar poate fi și stricată.
 
Pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu știu câte. Am văzut că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite. Nu vă e rușine, pe bune? Nu înțeleg această mentalitate prostească a românilor de a face lucrurile astea. În primul rând, ca să-i ajutați pe refugiați, donați organizațiilor umanitare neguvernamentale mari, serioase, care se ocupă cu așa ceva! Donați bani!
 
Cât vrei, atât donezi, oricât de puțin. Dar dacă am face-o toți, se adună banii necesari celor care au nevoie.”, a declarat Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare. „Efectiv m-am săturat de mesajele astea, care vin din mințile înguste: «Vai, du-te cu sarsanaua acolo, cu mâncare caldă la frontieră!» Pe bune, ăsta este ajutor? Ajutorul se face în mod organizat în situațiile de față. Că te duci tu și duci 3 sarmale ca să te simți că ai făcut un bine, ăsta e egoism. Tu faci ca să zici și tu: «Uite, am fost și am ajutat un ucrainean, doi, trei.» Lăsați prostiile astea!”, a adăugat vedeta, pe contul personal de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest