Cristina Șișcanu vrea să adopte un copil

 

După cum bine știm cu toții, Cristina Șișcanu și-a găsit fericirea în brațele lui Mădălin Ionescu, iar împreună se bucură de o familie frumoasă și împlinită. Vedeta a mărturisit că se gândește să adopte un copil.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Șișcanu a mărturisit că i-ar plăcea să mai aducă un copil pe lume, însă ceva o reține. Fiica vedetei, Petra, i-a spus că își mai dorește un frate sau o soră, însă a venit cu o altă propunere atunci când mama ei i-a zis că este foarte ocupată pentru acest pas, spunându-i să adopte un copil.

„Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra (n.r fiica ei) chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic: „Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?” și ea zice: „Dacă nu vrei, putem să adoptăm” așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil. Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta cu casele de copii”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest