Cristina Șișcanu vrea să fie din nou mamă

 

Cristina Șișcanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu și vrea să devină din nou mamă! Cu toții știm că după ce s-a căsătorit, vedeta are trei copii, nu doar de unul.

„Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pentru Click.ro

Cristina Șișcanu se înțelege bine cu cei doi copii ai lui Mădălin Ionescu. Vedeta a mărturisit că Ștefania are deja 25 de ani, s-a mutat singură și se bucură de un job foarte bun. Deși nu mai locuiește cu ei, aceasta are un apartament aproape părinți. Cu atât mai mult, tânăra a obținut o poziție de director într-o firmă ce se ocupă cu comercializarea parfumurilor.

„Așa e! E cam fiecare cu treburile lui. Ștefania este mare, deja este adult în toată firea, are 25 de ani. S-a mutat singură, nu mai stă cu noi. Are însă un apartament aproape de noi. Are și un job foarte bun. A ajuns să dețină o poziție de director într-o firmă care se ocupă de comercializarea parfumurilor. E într-o zonă foarte frumoasă, care-i place foarte mult. Filip a făcut și el 18 ani, este și el adult acum. Ce să mai?! Noi avem copii de toate vârstele! Petra are cinci ani...”, a adăugat vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest