Cristina Spătar e din nou singură! S-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr!

 


Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Cristina Spătar este din nou o femeie singură! După divorțul de tatăl copiilor săi, aceasta s-a implicat într-o relație cu Tibi, un tânăr cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Acum, ea a vorbit despre despărțirea de acesta și a recunoscut că, în acest moment, este implicată doar în creșterea celor doi copii.

Cristina Spătar este una dintre cele mai admirate cântărețe din România. Aceasta a impresionant întotdeauna publicul cu talentul său, dar și cu aparițiile extrem de asumate. După ce s-a despărțit de tatăl copiilor săi, aceasta s-a implicat într-o relație cu Tibi, un băiat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Acum, invitată la Teo Show ea a vorbit despre despărțirea de acesta, dar și despre planurile pe care le are alături de Albert și Aida.

Aceasta a explicat ce s-a întâmplat între ea și fostul său iubit. Acum, ea își dedică tot timpul creșterii copiilor!

Cristina Spătar și iubitul său, Tibi, s-au despărțit. Cântăreața a vorbit public despre acest subiect și a subliniat faptul că se simte singură și neliniștită. Ba mai mult decât atât, ea își dedică tot timpul copiilor săi, Albert și Aida.

„Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii', a spus Cristina Spătar.

„Sunt și mamă și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa. Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că tot eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e. (…) Mereu le reproșez să ducă farfuria. Ea bombăne, e Berbec. Sunt mofturoși. Au doar ciorba pe care o acceptă. Ne certăm că nu mănâncă', a spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest