Cristina Spătar, ironii la adresa actualei iubită a fostului soț! „Nu a dat dovadă de fair-play!"

 


Cristina Spătar a divorțat de Alin Ionescu, după opt ani de relație, împreună cu care are doi copii. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu șase ani. Deși îi leagă în continuare cei doi copii, Cristina Spătar și Alin Ionescu nu își mai vorbesc deloc. Omult de afaceri s-a recăsătorit și are un copil cu actuala soție.

Recent, vedeta a lansat un atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț. Cristina Spătar o acuză pe aceasta că vorbește urât la adresa ei și nu poate să mai accepte acest lucru.

„Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Poți să citești că nu mai pot să mai mănânc”, a fost răspunsul oferit de Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni.

Cristina Spătar a declarat că se află în proces cu fostul soț din cauza pensiei alimentare, dar cu toate astea nu își mai vorbesc deloc. 

„Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta.Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile”, spunea Cristina Spătar.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest