Cu cât se vinde Laurette pe internet. A recunoscut că face bani buni

 


Și dacă vă întrebați cât trebuie să scoateți din buzunar pentru a-i vedea imaginile și videoclipurile brunetei, ei bine, față de alți utilizatori ai acestei platforme, prețul este unul destul de piperat.

Fosta concurentă de la Splash! Vedete la apă și-a deschis un salon de masaj în Capitală în urmă cu mai mult timp, însă iată că acum s-a gândit la o nouă metodă de a face bani, mai exact platforma OnlyFans.

Laurette le-a dat vestea cea mare fanilor săi pe contul ei personal de Instagram, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori. Pentru a intra în ”intimitatea” brunetei, trebuie să scoți din buzunar 20 de dolari.

Se pare că ”noua afacere” a lui Laurette dă deja roate, căci mai mulți fani de-ai ei s-au abonat la ea, pe OnlyFans. Ei bine, în cazul vedetei, nu este vorba despre imagini cu ea nud, ci despre cu totul altceva.

Laurette a dat de înțeles că pe platforma OnlyFans nu se va afișa dezbrăcată în totalitate. Așadar, cei care scot din buzunar suma de 20 de dolari pentru a vedea ipostaze nevăzute până acum cu ea, trebuie să își reînnoiască abonamentul lunar.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest