Cu ce se tratează Theo Rose împotriva noului coronavirus!

 

Artista le-a povestit fanilor cum luptă contra Covid 19. Care este starea de sănătăate a cântăreței și ce a pierdut din cauza faptul că a contactat virusul.

 

Confimată recent cu Covid 19, Theo Rose a făcut o formă ușoară a bolii. Așa că nu a avut nevoie de spitalizare, ea tratându-se acasă. Urmăritorii de pe Instagram și-au manifestat îngrijorarea cu privire la starea artistei și au bombardat-o cu mesaje, dorind să afle mai multe amănunte. Așa că la ceas de seară, cântăreața le-a dezvăluit fanilor cum trece peste acest hop din viața sa.

 

Inițial, Theo Rose a crezut că a contactat o răceală puternică, dar și-a luat măsuri de precauțieși a făcut și teste pentru a depista dacă este vorba de infecție cu SARS-CoV-2. Primul a ieșit negativ, dar în ziua următoare al doilea test a ieșit pozitiv. Artista a dezvăluit că nu s-a vaccintat împotriva virusului care a făcut mii de victim în întreaga lume, dar i-a rugat pe suporterii săi din mediul online să nu dezvolte o polemică pe această temă. În plus, ea a transmis că se bucură că a depistat din timp că este purtătoare a virusului, întrucât a putut să se izoleze astfel și să nu-l răspândească. Cea mai mare lovitură pentru artistă este că va rata numeroase concerte și evenimente private unde era invitată în următoarele două săptămâni.

 

Cântăreața a vrut să îi liniștească pe fani, spunându-le că este destul de bine, se tratează acasă și nu are nevoie de spitalizare. Artista a mai mărturisit că face băi fierbinți, consumă multe lichide, fresh-uri, petrecându-și majoritatea timpului stând în pat. ”Am dormit întruna, mi-am făcut de lucru prin casă, mi-am făcut băi fierbinți, am luat Paracetamol, mi-am făcut aerosolii mei pentru gât, am luat vitamina C și am băut multe limonade și fresh-uri”, a spus Theo Rose pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest