"Cu ce te ocupi?" Cum a răspuns Alex Bodi la întrebarea indiscretă

 

Alex Bodi este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea showbiz-ului românesc, datorită relațiilor sale amoroase cât se poate de tumultuoase. Numai bombe sexy i-au stat la braț de-a lungul timpului.

Un tip extrem de cunoscut pe TikTok se oprește la persoanele care conduc mașini destul de scumpe și îi întreabă cu ce se ocupă, dacă au facultate în domeniu și cum i-a ajutat facultatea să aibă un astfel de succes.

Zilele trecute, ”victima” a fost chiar Alex Bodi. Tiktoker-ul l-a ”prins” într-o parcare și i-a adresat întrebarea de care fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu s-a ferit o grămadă de vreme. Ei bine, răspunsul lui a fost unul neașteptat.

Spunem asta, deoarece nici de data aceasta Alex Bodi nu a dat cărțile pe față. Întrebat cu ce se ocupă, astfel încât să își permită un autoturism atât de scump, afaceristul a răspuns că deja știe toată lumea acest aspect.

”Mă știe toată lumea”, a spus Alex Bodi.

Se pare că întrebarea nu i-a picat tocmai bine lui Alex Bodi, iar videoclipul atașat este dovada vie în acest sens. În imagini, Alex Bodi conducea un bolid de lux, în valoare de 600.000 de euro.

Chiar dacă recent s-a despărțit de partenera lui de viață, Alex Bodi pare să fie mai fericit ca niciodată. Afaceristul a avut tot timpul zâmbetul pe buze, semn că totul e bine în viața lui amoroasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest