Cum a ajuns de la prietenie la soție. Gabriela Băncescu, declaraţii emoţionante despre căsătoria cu Gheorghe Gheorghiu

 

Gabriela Băncescu, soția lui Gheorghe Gheorghiu, a oferit detalii neștiute despre căsnicia de care se bucură. Ce a mărturisit despre familie, dar și cum s-au cunoscut. Ce a dezvăluit despre cererea în căsătorie.

În exclusivitate pentru Antena Stars, soția lui Gheorghe Gheorghiu a dezvăluit că se cunoaște cu partenerul ei de viață de aproximativ 29 de ani. Cu toate astea, cei doi nu au fost îndrăgostiți de la prima vedere, ci au fost prieteni mulți ani.

Soția artistului susține că odată cu trecerea timpului au prins încredere unul în celălalt, s-au ajutat foarte mult, iar aceste aspecte i-au făcut să se apropie și mai mult.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când am venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști și așa, dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (...) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat”, a mărturisit soția lui Gheorghe Gheorghiu, pentru Antena Stars.

„El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu fiul meu (...) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (...) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (...) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred”, a adăugat aceasta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest