Cum a cunoscut-o Wilmark pe soția sa Ioana: „De acolo a început totul să prindă rădăcini!”

 

Pe lângă o carieră fulminantă, Wilmark are și o viață de familie perfectă. În exclusivitate la Antena Stars, cunocutul coregraf a oferit detalii mai puțin știute despre relația sa cu Ioana.

 

De ani buni, Ioana și Wlimark Hernandez trăiesc o frumoasă poveste de iubire din care au rezultat doi copii. Coregraful a povestit în exclusivitate la Antena Stars că a cunoscut-o pe actuala lui soție la cursurile de dans pe care le organiza. Faptul că era cea mai neascultătoare cursantă l-a intrigat și l-a determinat să o invite la cină, iar de atunci a început povestea de dragoste, în care dansul ocupă un loc primordial.

 

„La cursul de dans, eu lucram la radio pe vremea respectivă și ea a venit cu un grup mare de fete, era cea mai neascultătoare de la curs. Tot timpul trebuia să o rog să rămână pentru că nu puteam să opresc cursul, iar într-o seară i-am zis să vină cu mine la o cină, iar de acolo a început totul să prindă rădăcini. La noi la cursuri au trecut foarte multe fete frumoase cu care am păstrat prietenii bune. Noi dansăm tot timpul, ne bucurăm de dans. Este o binecuvântare că avem o familie atât de apropiată, așa că noi în fiecare zi îi mulțumim Lui Dumnezeu'', a declarat Wilmark la Antena Stars.

 

Îndrăgostit de ritmurile latino, Wilmark a rememorat momente de la nuntă, unde muzica unui band cubanez s-a întrepătruns cu cea specifică românească. „Am avut un band cubanez, asta mi-a plăcut foarte mult pentru că invitații mei, oarecum apropiați de mine, iubitori de muzică latino așteptau să vadă acest lucru. De asemenea, am avut un taraf românesc și asta a fost senzațional deoarece s-au bucurat de o muzică autentică. Un moment memorabil și n-aș zice neapărat de la petrecere, a fost atunci când Ioana, iubita mea, a intrat în catedrală și se vedea doar conturul și umbra. Deci pentru mine era cea mai frumoasă femeie, a fost un moment memorabil'', a declarat Wilmark la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest