Cum a petrecut Daniela Gyorfi de Paște. "Nu voiam să fie așa”

 

Daniela Gyorfi împreună cu fiica ei, Maria, au fost prezente în platoul de la Mireasa- Capriciile Iubirii și au mărturisit cum au petrecut Sărbătorile Pascale. Vedeta trebuia să meargă la Londra, acolo unde trebuia să susțină un concert, însă planurile i-au fost date peste cap, așa că a fost nevoită să rămână în țară alături de familia ei.

Daniela Gyorfi a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că de Paște trebuia să cânte la Londra, însă din păcate a fost nevoită să-și anuleze zborul. Vedeta a declarat că a petrecut în compania prietenilor apropiați, dar și cu familia ei.

''Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat. Trebuia să cântăm în Londra și, din păcate, cei la care trebuia să cântăm s-au îmbolnăvit sau ceva de genul ăsta, ceva mai grav decât o simplă boală și atunci s-a amânat și am rămas oarecum descoperiți, dar am fost la prietenii noștri de familie la și a fost foarte drăguț, la grătar.

Că te auzeam cu familia, Paștele și Crăciunul, de fapt, despre asta este vorba, acum nu sunt eu un om mare înțeleapt, dar pot să spun că odată cu vârsta sau nu știu când ești mai matur atunci îți dai seama ce importanță are familia'', a declarat Daniela Gyorfi în exclsuivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest