Cum a primit Mădălin Voicu vestea că va fi bunic de fată: „Pe mine m-a neglijat și pe ea a ascultat-o!”

 

După ce Ioana Voicu a anunțat la Antena Stars că va aduce pe lume o fetiți în luna mai a venit și prima reacție publică a tatălui său.

 

Chiar dacă până acum a fost bunic de băieți, Mădălin Voicu a spus că și-ar fi dorit încă un nepoțel și de la Ioana. Până acum am fost bunic de băieți, acum o să fiu și de fată. Ioana o să facă fată. Dacă ea și-a dorit foarte tare fată, Dumnezeu cred că a ascultat-o. Pe mine m-a neglijat și pe ea a ascultat-o. Sunt tare bucuros că totul este în regulă și că sarcina decurge bine”, a declarat Mădălin Voicu la Antena Stars.

 

Ioana Voicu i-a ascuns până acum politicianului sexul copilului, însă, în cele din urmă, în cadrul unei petreceri, ea a divulgate că va fi mămică de fetiță. Ieri am fost și la aflarea acestei vești. Ea a făcut un fel de petrecere. N-am știut! N-a vrut să spună deloc. Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: ”Lui tata nu-i spuneți nimic”. Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă... Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana (...) Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență, a adăugat cel care în luna mai va deveni bunic de fetiță.

 

După ce a decis să anunțe în mod public sarcina, fiica politicianului nu a mai avut rețineri nici în ceea ce privește sexul și numele copilului. Astfel, a dezvăluit că Mădălin Voicu va fi bunic de fată pentru prima dată, chiar dacă își dorea să aibă din nou un nepot. Iată ce nume a ales viitoarea mămică pentru fetița ei!

 

„Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema. Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt rima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată”, a spus fiica lui Mădălin Voicu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest