Cum a rămas Sensy fară urmăritori pe Instagram

 

Sensy s-a trezit cu 1.800 de urmăritori în minus pe una dintre platformele de socializare. Celebra influenceriță a fost anunțată de unul dintre prietenii săi.

Sensy a avut și ea parte de aceeași problemă cu care s-au confruntat milioane de utilizatori ai rețelelor sociale. Celebra influenceriță a pierdut peste noapte 1.800 de urmăritori de pe platforma de Instagram. Însă, aceștia au revenit înapoi, problema fiind doar una tehnică.

"Eu nu am observat prima, mi-a scris un prieten. Mie mi-au scăzut 1.800. Cu cât aveai mai mulți, cu atât și număr scădea mai mult. Este bine, acum mi-au revenit.", a declarat Sensy, pentru Antena Stars.

Blondina nu s-a panicat. Însă, aceasta a mărturisit că ar fi fost puțin deranjată dacă urmăritorii nu reveneau pe pagina sa de Instagram.

"Nu m-am panicat foarte tare pentru că știu că se face o curățare pe Instagram și se vrea să se scape de aceste conturi inactive. Eu sunt pro aceste schimbări. Mă deranja așa un pic dacă nu veneau înapoi. Au venit toți cei 1800 înapoi.", a mai spus celebra influenceriță.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest