Cum a reacționat Oana Matache când și-a văzut iubitul în pat cu altă femeie: „Nu o să se pupe nimeni în filmul ăsta!”

 

La Power Couple România, fetele au fost puse la grea încercare pentru a se vedea cât de geloase sunt pe partenerii lor.

 

Probele de la Power Couple România la Bine și la Greu sunt din ce în ce mai incitante. Concurenții sunt puși în situații destul de dificile. A fost și cazul perechii formate din OAna Matache și Radu Siffredi. Concurenta a avut o reacție neașteptată, după ce și-a auzit iubitul făcând complimente altei femeie.După ce Radu Siffredie a încercat să o facă geloasă pe partenera sa, concurenta nu s-a mai putut abține și a început să strige la iubitul ei. Alo! Gălăgia!”, a spus ea din camera alăturată.

Radu Siffredi a spus că Oana este de neînlocuit: Nu aș schimba-o pe Oana cu această doamnă, dar cred că în mintea Oanei s-ar putea întâmpla ceva foarte amuzant astăzi, având în vedere prima aparență a fetei ispită.”.

De partea cealaltă, sora Deliei Matache a fost sigură pe fidelitatea partnerului. Nu o să se pupe nimeni în filmul ăsta, îți zic de acum! Nu suntem la Insula Iubirii!”, a spus Oana Matache.

Chiar dacă au câștigat proba, iar Oana Matache a răsuflat ușurată că iubitul ei nu a trebuit să se sărute cu o altă femeie. Concurenta a adăugat: O să râd de tine toată viața și o să vadă toți prietenii tăi ce faci tu acolo! Eu m-am amuzat și m-am simțit foarte jenată de jena lui Radu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest