Cum a scos-o Julie pe Anais din piscină la Români de Ocazie: „Am zis că poate așa stă cu mine, la umbra”

 

Farsa care a adus-o pe Anais alături de Julie, pe șezlonguri, la Români de Ocazie. Nu s-a prins nici când a ajuns la mal.

 

Cele două prietene au zis că e vreme perfectă de scăldat, așa că au luat drumul unei piscine din oraș. Doar că apa era foarte rece, drept urmare Julie a evitat să intre. Mare fană a apei, Anais a umflat o saltea și a sărit în piscină. Eu aș sta în continuu în apă, dacă aș putea sta 24 de ore într-o piscină, atât aș sta.”, a recunsocut Anais la Români de Ocazie.

 

Cum se plictisea pe margine, lui Julie i-a venit o idee năstrușnică: și anume să-i desumfle salteaua prietenei ei. I-am înțepat pluta pentru că eram tristă să stau singură la umbră și ea la soare. Am zis că se simțea bine și am zis să fac o acțiune nouă. Am zis că poate așa stă și cu mine puțin la umbră.”, a spus Julie după farsa făcută.

 

Anais nu și-a dat seama de ce s-a întâmplat cu adevărat, ea considerând că a cumpărat salteaua deja spartă din magazine! Am avut un pic de ghinion cu pluta și am fost foarte dezamăgită pentru că cred că s-a spart sau am spart-o.”, a declarat Anais.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest