Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme: "Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie"

 


Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a reușit să slăbească 30 de kilograme în intr-un an și trei luni , fiind aproape de necunoscut. Fanii artistei au rămas impresionați de modul cum aceasta arată și cât de mult a slăbit. Recent, Monica a dezvăluit cine a ajutat-o cel mai mult în acest proces.

În câteva luni, Monica Anghel s-a transformat complet. Vedeta a reușit să slăbească foarte mult, impresionându-și fanii. Artista a ajuns să poarte mărimea S la haine. În ultimii ani, Monica a trecut printr-o serie de transformări care și-a pus amprenta atât asupra felului în care arată, dar și cum se simte.

Monica Anghel a fost și continuă să fie o persoană energetică, emanând pozitivism și optimism cu fiecare apariție a sa. Artista a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în ulimii ani, odată cu operația de amploare pe care a avut-o la coloană.

Monica Anghel s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus, iar în prezent, artista a reușit să slăbească 30 de kilograme. Cântăreața a reușit să slăbească într-un an și jumătate, iar de ceva timp se menține în formă. Vedeta susține că psihologul a avut un rol important în procesul de schimbare, iar în momentul de față duce un stil de viață sănătos.

,,Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi.  Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna„, a spus Monica Anghel.

Cântăreața este extrem de multumită de schimbarea care a avut loc în viața sa. Monica Anghel mărturisește că în momentul de față are foarte multă energie și are o poftă de viață incredibilă. ,,Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie”, a mai spus artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest