Cum au vândut Sânziana Negru și Laura Giurcanu un pește cu 70 de dolari într-o țară în care se trăiește cu 1 dolar pe săptămână!

 

Cele două concurente au demonstrat abilități incredibile în arta comerțului, reușind cu pupici să-l înduplece pe un patron de local să le cumpere marfa.

 

Cele trei echipe angrenate în cursa pentru ultima șansă au avut de înfruntat greutățile vieții de marinar în Ecuador. La început, cu ciocanul și dalta au avut de recondiționat navele de pescuit. Pentru Giulia Anghelescu și Vlad Huidu misiunea a fost floare la ureche, date fiind preocupările părinților și bunicilor lor.

 

”Nu degeaba bunicul meu a fost sculptor. Toate ușile din Drăgășani sunt făcute de el, cu dălțile. Bunicul meu din partea tatălui a fost tâmplar. Dar nu un tâmplar oarecare, el făcea sculpturi în lemn", a spus Vlad Huidu.

”Iar bunicul meu a fost tâmplar la șantierul naval de la Galați, îți dai seama că știam să fac asta! De asta am și recuperat foarte mult timp acolo!", a povestit și Giulia Anghelescu.

 

Apoi echipele au trecut la vânzarea unor pești imenși pe sume colosale pentru o țară precum Ecuador, unde unele familii se descurcă săptămânal cu un singur dolar. Echipele trebuia să obțină 80 de dolari pentru pește. Cu mulți pupici, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit să convingă un patron de local să le dea 70 de dolari pe pește, iar restul banilor i-au strâns de la localnici!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest