Cum își apără Victor Pițurcă fiul: „Încă are mintea de copil. El nu a făcut nimic”

 

După o nouă rundă de audieri, Victor Pițurcă a dat noi informații din dosarul măștilor în care este cercetat alături de fiul său, Alex Pițurcă. Antrenorul și-a susținut cu vehemență nevinovăția și a afirmat că totul este o „regie”, dar, totodată, și-a apărat și fiul.

 Fostul selecționer a mărturisit că fiul lui se simte foarte rău și a susținut că nu este implicat în patea ilegală a afacerii cu măști cumpărate de MApN, deși recunoaște că Alex a fost cel care a insistat ca el să investească.

„(n.r se simte) foarte rău. Ce să zică? El încă are mintea de copil. El nu a făcut nimic. Nu a luat nimic de la nimeni, nu a promis nimănui nimic. El, într-adevăr, are discuții pe WhatsApp cu ceilalți domni, dar discuții normale, fără alte implicații. (...) Regret eu și îi reproșez că s-a ținut de mine două săptămâni până să fiu de acord cu ceva, dar numai contractul pe care l-a făcut avocatul m-a convins într-un final să-l împrumut cu acești bani. (...) Eu când am fost la întâlnire acolo nu se vorbea de o afacere cu MApN-ul. (...) După câteva zile, mi-a spus Alex că MApN-ul ar fi cerut câteva produse. Deci ... totul regizat.”, a declarat Vuctor Pițurcă, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest