Cum l-a rotunjit conturile soțul Deliei lui Codin Maticiuc

 

Codin Maticiuc are o relație frumoasă de prietenie cu Delia Matache și cu soțul ei, cu Răzvan Munteanu. Sunt foarte apropiați de ani, scriitorul chiar primește sfaturi în afaceri de la soțul cântăreței, cel care activează în diverse domenii de succes. Așa s-a întâmplat și acum câțiva ani, când Codin a primit de la Răzvan un cadou care în timp a devenit și mai valoros.

Conform click.ro, Răzvan Munteanu este specialist în tranzacțiile cu criptomonede și este interesat de acest subiect de ani întregi. Având în vedere acestea, soțul Deliei i-a dăruit lui Codin Maticiuc în urmă cu patru ani un bitcoin care astăzi a ajuns să valoreze nu mai puțin de 51.000 de dolari. La momentul acela, cadoul valora 5.000 de dolari. „Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am”, a povestit Codin Maticiuc în podcastul lui de pe YouTube în care i-a avut invitați pe Delia și pe Răzvan Munteanu.

În prezent, soțul Deliei Matache are diverse afaceri în multe domenii, pe lângă faptul că se ocupă și de cariera cântăreței. Răzvan Munteanu este patron de club, dar a investit chiar și în imobiliare. Nu mulți știu însă despre începuturile lui, când vindea produse cosmetice.
 
„În orice am vândut, că am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business… dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun. Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun”, a declarat Răzvan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest