Cum le-a dezvăluit Stephan Pelger părinților că este homosexual la 13 ani! „Duminică, după slujbă”

 

Viața lui Stephan Pelger a fost marcată de momente îndrăznețe și dificile, iar unul dintre acestea a fost când a decis să-și dezvăluie părinților săi adevărul despre orientarea sa sexuală.

Designerul a avut curajul să abordeze subiectul delicat la vârsta de doar 13 ani, într-o perioadă în care homosexualitatea era încă un subiect tabu. Cu toate că nu știa cum vor reacționa părinții săi, el a făcut pasul decisiv de a le împărtăși adevărul.

Vestea că Stephan Pelger era homosexual a fost primită de părinții săi când acesta avea numai 13 ani, ceea ce a constituit o revelație surprinzătoare pentru ei. Într-o societate în care subiectul era încă învăluit de prejudecăți, designerul și-a asumat sinceritatea față de propria identitate sexuală. Chiar dacă inițial părinții săi au fost surprinși, în cele din urmă au acceptat și au înțeles situația.

Momentul în care Stephan Pelger și-a dezvăluit orientarea sexuală a avut loc într-o după-amiază de duminică, după slujba de la biserică. ”Am luat o decizie într-o duminică după slujbă, adică foarte ciudată alegerea timpului. Nu le-am spus direct pentru că nu știam termenii, le-am zis nu o să aveți niciodată nepoți. Mama zâmbea și tata m-a întrebat dacă sunt bolnav. Nu mă așteptam la asemenea reacție, momentul acela este cel în care le sunt cel mai recunoscător.”, a declarat Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest