Cum să alegi cele mai potrivite haine pentru copii pe timp de vară? (P)

 

Sezonul cald se apropie cu pași repezi, iar în timp ce bucuria de a ieși afară și a petrece timp în natură este mare, se alătură și gândul: ,,Cum să îmi îmbrac copilul?”.

Deoarece copilașii cresc cu rapiditate și lasă hăinuțele în urmă, garderoba lor are mereu nevoie de piese vestimentare ,,proaspete”. Cum alegi însă hainele potrivite, care să le permită sau chiar să ii ajute pe cei mici să se bucure în totalitate de vremea frumoasă?

Una dintre metodele prin care mergi ,,la sigur” atunci când este vorba de haine pentru copii este să alegi materiale volatile și naturale, precum bumbacul organic. Însă chiar și așa, opțiunile sunt diverse și poate să devină confuz chiar și pentru părinții experimentați. Iată câteva piese vestimentare pe care să le alegi, fără să dai greș:

1. Salopete din bumbac

Salopetele sunt extrem de practice și eficiente pentru garderoba copiilor. Datorită croielii, acestea le permit celor mici să se miște în voie și să se bucure de joacă afară, sau chiar și în casă. Salopetele devin cu rapiditate o piesă de bază, ceea ce înseamnă că vor fi purtate des de către copilași, iar calitatea acestora trebuie să fie pe măsură.

Tocmai pentru acest motiv este recomandat să alegi salopete din bumbac, pentru că materialul natural rezistă la multe purtări, este confortabil și hipoalergenic.

2. Rochițe de vară din bumbac

Pentru garderoba micilor prințese, rochiile din bumbac marca iELM sunt indispensabile când vine vorba de haine pentru copii. Pe lângă croiala confortabilă, rochițele din bumbac absorb umezeală și prin urmare micuțele sunt protejate de răcelile care pot apărea în urmă efortului depus la joacă sau a schimbărilor de temperatură.

De asemenea, bumbacul păstrează imprimeul și culoarea hăinuțelor pentru copii chiar și după multe spălări, ceea ce îi permite fetiței tale să se bucure de rochia îndrăgită pentru mai mult timp.

3. Bluze și pantaloni din bumbac

Nu în ultimul rând, bluzele și pantalonii sunt de nelipsit din orice garderobă. Așadar, și copiii au nevoie de aceste piese vestimentare.

Pentru sezonul cald se recomandă cu precădere hainele pentru copii din bumbac organic certificat GOTS, deoarece acest material nu este tratat cu substanțe chimice periculoase. Având în vedere că atât bluzele, cât și pantalonii fac contact direct cu pielea copilului, pot să apară anumite iritații destul de ușor. Cu cât prichindelul poartă hăinuța respectivă mai des, cu atât este mai expus la aceste efecte nedorite.

Purtând haine pentru copii din bumbac, cel mic va fi ferit de aceste afecțiuni, în timp ce pielea copilașului poate să respire în voie, fără să absoarbă umiditatea.

În ziua de azi, părinții au multe opțiuni pentru a alege hainele perfecte pentru copiii lor. Sunt însă puține branduri care țin cont de calitatea hainelor în egală măsură cu aparența acestora. Din fericire, există totuși anumiți producători care se gândesc la siguranța celor mici înainte de toate, produsele acestora fiind și în trend în același timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest