Cum să găsești saltele potrivite pentru tine?

 

Unele saltele sunt specialiste pentru anumite poziții de dormit. Pentru un somn odihnitor, ar trebui să alegi saltele în funcție de poziția ta de dormit. În calitate de utilizator alergic, acordă atenție și materialelor antialergice. Cei care dorm pe lateral au nevoie de saltele moi în zona superioară. Dacă dormi pe o parte, șoldurile și umerii ar trebui să se afunde, în timp ce talia ar trebui să fie susținută. 

Prin urmare, ai nevoie de saltele cu elasticitate punctuală ridicată și flexibilitate bună. Saltelele din spumă rece și din latex oferă exact ceea ce ai nevoie. Datorită comportamentului bun al arcurilor, aceste saltele elimină durerile cauzate de umăr și pelvis. Părțile grele ale corpului se pot scufunda confortabil, iar părțile ușoare sunt susținute confortabil. Saltelele din magazinul online romesa.ro sunt recomandate și datorită adaptabilității lor ridicate.

Saltele din spumă rece pentru utilizatorii cu probleme de stomac

Pentru a evita spatele gol, cei care dorm pe stomac au nevoie de o zonă centrală bine sprijinită și nu prea moale. Un miez cu arcuri sau o saltea visco este o alegere bună și previne durerile de spate. Saltele cu arcuri integrate din oțel oferă un suport bun și susțin o postură sănătoasă pentru coloana vertebrală. Datorită miezului de spumă rece, saltelele viscoelastice te împiedică să te scufunzi prea adânc în timp ce dormi și îți oferă un sprijin confortabil.

Suport bun pentru coloana vertebrală pentru cei care dorm pe spate

Saltelele care oferă corpului un suport general bun, sunt potrivite pentru cei care dorm pe spate, astfel încât coloana vertebrală să-și păstreze forma naturală în S chiar și atunci când este întinsă. O saltea din latex este o alegere bună pentru a oferi corpului stabilitatea necesară. O saltea cu miez cu arcuri asigură, de asemenea, o poziție confortabilă de dormit pe spate. Arcurile susțin întregul corp și asigură o poziție sănătoasă a coloanei vertebrale.

Nopți odihnitoare pentru cei care suferă de alergii

O saltea din spumă, latex sau visco este o alegere bună pentru cei care suferă de alergii. Natura antibacteriană a latexului oferă o bună protecție persoanelor care suferă de alergii. Acarienii și praful nu au nicio șansă, deoarece acestea sunt adesea echipate cu o husă detașabilă și lavabilă. Pentru un pat dublu, ar trebui să alegi o singură saltea pentru ambii parteneri, dacă tu și partenerul tău aveți aceeași poziție de dormit. Dacă nevoile voastre diferă, este mai bine să alegi două saltele separate. Cu salteaua potrivită, nimic nu stă în calea unui somn odihnitor și relaxat. 

Ce saltele se potrivesc nevoilor tale?

Dacă răcești ușor, alege o saltea din latex sau spumă, deoarece acestea izolează bine. Saltelele viscoelastice au și ele această proprietate. Dacă te încălzești rapid în timp ce dormi, atunci alege saltele cu arcuri interioare sau din latex de înaltă calitate, care sunt bine ventilate și nu acumulează căldură. Dacă ai adesea dureri de spate sau probleme ortopedice, saltelele din latex sau spumă te pot ajuta să scapi de durere, datorită elasticității lor de vârf. Dacă ești alergic, ar trebui să alegi saltele cu toppere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest