Cum s-a produs marea împăcare dintre Marian Mexicanu și fiica lui: „Balanța vinovăției a fost înclinată spre mine”

 

Marian Mexicanu a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cum a reușit să și-o apropie din nou pe fiica lui, Maria.

 

Marian Mexicanu are doi copii cu fosta lui soție Paula Linca, pe Edy și Maria. Până nu demult relația dintre tată și cei doi copii a fost una deosebit de tensionată, ajungându-se până acolo încât a primit mesaje morbide și dureroase din partea copilei căreia i-a dat viață, după cum povestea artistul la începutul acestui an.

 

Între timp, atât Marian, cât și fosta soție, în multe momente pe picior de război, au făcut pași în spate de dragul copiilor, amândoi fiind conștienți că pentru a crește aceștia au nevoie să-I simtă pe ambii părinți aproape. Astfel, Marian a reușit să se apropie prima dată de Edy, iar acum și de Maria. Zilele trecute s-a produs marea împăcare dintre artist și mezina lui.

 

Artistul a dezvăluit că el a fost cel care a făcut pași spre împăcare și în cele din urmă a reușit să se apropie din nou de fetița sa. Totodată, Marian Mexicanu a subliniat faptul că nu i-a fost deloc ușor să nu o știe aproape pe fiica sa și de asemenea, s-a gândit tot timpul la ea și la viața sa, iar acum se declară în sfârșit un tată fericit și împlinit pentru faptul că el și fiica lui își vorbesc din nou.

 

„Ca tată eu am făcut pași în fiecare zi dar mi s-a răspuns acum câteva zile. Poate acum câteva zile fetița mea a înțeles cât țin la ea și ce înseamnă Maria pentru mine. Copiii mei sunt motivul meu de a trăi.”, a declarat Marian Mexicanu la Antena Stars.

 

Marian Mexicanu vrea ca trecutul să rămână în urmă și își asumă vinovăția pentru relația cu copiii săi, care a scârțâit până acum. Artistul a mărturisit că cel mai probabil fiica sa a fost supărată pe el, aceasta aflându-se la o vârstă fragedă și neînțelegând anumite lucruri.

„Cred că a fost supărată pe mine pentru că ea copil fiind n-a înțeles anumite lucruri. Poate eu am greșit, poate mama ei a greșit. Părinții în general greșesc. Acum n-are rost să aruncăm vina unul în grădina celuilalt. Fetiței îi este greu să nu ne vadă pe amândoi. Balanța vinovăției a fost înclinată spre mine.”, a mai spus Marian Mexicanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest