Cum să slăbești 43 de kilograme fără sport! Tudor Ionescu și-a dezvăluit secretul!

 

Tudor Ionescu de la Fly Project este campion absolut la dat jos kilograme fără să facă mișcare. Artistul a dat cărțile pe față în cadrul unui interviu la Antena Stars: ”Mie îmi place golful”.

 

Tudor Ionescu de la Fly Project a reușit să ajungă de la 104 la 61 de kilograme. Nu s-a întâmplat peste noapte, ci a fost un proces lung, de anduranță, care s-a întins pe o perioadă de patru ani. Ce suprinde cel mai tare este faptul că artistul a reușit să scape de surplusul de kilograme fără a face sport.

 

Așadar cum poți să slăbești 43 kg în patru ani fără să faci deloc mișcare? În cadrul unui interviu exclusiv acordat AntenaStars, Tudor Ionescu a dezvăluit secretul său: o ambiție greu de imaginat, care i-a permis să țină diete, de fapt să elimine din alimentația sa toate mâncărurile care-I făceau rău, care adăugau kilograme.

 

Tudor Ionescu a mărturisit că a slăbit treptat, astfel în primă fază, ajungând la 70 de kilograme, însă după acest nivel ar fi pierdut controlul, ajungând în scurt timp la 64 de kilograme, apoi la 61. În prezent, acesta își dorește să revină la 70, însă nu prin acumulare de grăsime, ci prin sport. „În ultimii 4 ani mi-am dorit să slăbesc. Și am ajuns de la 104 kilograme la 61. Toată viața mea am fost gras. Nu gras, obez. La 104 kile și 1.71 ești obez, nu ești gras. Despre ce vorbim? Te simți rău. Mi s-a pus pata într-o zi și am zis, trebuie să slăbesc. Dar pata asta a venit la pachet cu trebuie să slăbesc pentru sănătatea mea, în primul rând”, a spus vedeta la AntenaStars.

 

Artistul a mai povestit că el nu a făcut deloc sport, asta nu pentru ca nu ar fi bine, ci pentru că nu este deloc un fan al acestor activități, că dintre toate sporturile cel mai mult îi place golful, care, după cum știm, nu este deloc foarte solicitant. Totodată, în urma acestor kilograme semnificative pe care a reușit să le dea jos, Tudor Ionescu este pregătit să se apuce de mișcare, pentru a-și tonifia mușchii.

 

"E bine să faci sport, e extraordinar, dar dacă îți și place. Eu sunt fan golf. Nu am făcut sport pentru ca nu sunt un fan al sporturilor. Acum o sa încep sa fac mișcare. Nu mi a fost niciodată bine când eram gras. Am început ușor, ușor. Dieta a fost tot ce a contat, adică este simplu. Nu vrei să te îngrași, nu mănânci. Începi din a renunța usor de la alimentele care nu te ajută, cum ar fi carbohidrații. Pentru că erau primii care se dupuneau", a adăugat Tudor Ionescu în cadrul interviului pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest