Cum să slăbești sănătos: 17 kilograme în 7 luni! Rețeta Nicoletei Voica și a soțului ei!

 

Cele trei ingrediente care i-au ajutat pe cei doi soți să-și schimbe stilul de viață au fost dezvăluite la Antena Stars.

 

Pandemia și-a pus amprenta asupra vieții multora dintre români. Blocați în care de teama infectării cu coronavirus și de restricțiile dictate de autorități, o parte dintre oameni și-au găsit o refulare în mâncare. Soțul Nicoletei Voica nu a făcut excepție și a recunoscut că în perioada restricțiilor s-a îngrășat mult. Acum 7 luni însă, Nicoleta Voica și Alin au luat decizia de a-și schimba radical stilul de viață.

 

În primul rând și-au schimbat alimentația, eliminând din farfurii tot ceea ce are multe calorii. Al doilea ingredient a fost mișcarea, stabilindu-și un minim de 6000 de pași pentru ea și 10.000 pentru el în fiecare zi, monitorizați grație aplicațiilor de pe mobil.   

 

„Când te apuci de lăutărie și de evenimente, cu nutriția mai pe planul doi, dar trezindu-mă cu 17 kilograme în plus în pandemie, am zis să ne apucăm de treabă. Acum 7 luni am luat decizia. Ne-am apucat să facem minim 6000 de pași, Nicoleta, respectiv 10.000 de pași eu. Ne-am apucat să ne echilibrăm alimentația, am introdus suplimenții corespunzători. Nicoleta a început să se odihnească mult mai bine”, a spus soțul Nicoletei Voica, Alin Voica Bagiu printr-o intervenție prin Skype la Antena Stars. El a reușit să elimine astfel surplusul de kilograme căpătat în perioada pandemiei.

 

Al treilea ingredient a ținut de motivație. Cei doi au luat decizia să creeze un grup de facebook, care a ajuns la peste 5.000 de urmăritori, în care povestesc tot ceea ce fac. Grupul se numește Maratonul perseverenței, iar Nicoleta și Alin Voica organizează inclusiv tombole dotate cu premii în obiecte noi nouțe pentru a-I încuraja pe fani să le urmeze exemplul.

 

„Am zis că n-ar fi rău să nu fim singuri în tot procesul ăsta și am făcut un grup pe Facebook, ce se numește Maratonul perseverenților. (...) Nu mai suntem singuri, sunt vreo 5000 de oameni care ne urmăresc, ne împărtășesc ceea ce fac. Unii dintre ei au și achiesat șa stilul nostru de viață și premiile pe care le pregătim sunt în proporție de 90% pentru ei”, a dezvăluit soțul interpretei la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest