Cum se înțelege, de fapt, Radu cu Andreea Marin și Lavinia Pârva. Băiatul lui Ștefan Bănică, declarații fără perdea despre iubitele tatălui

 

Radu Bănică și-a deschis sufletul într-un interviu și a spus cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Marin, dar și cu Lavinia Pârva, actuala soție a tatălui său. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a vorbit și despre relația pe care o are cu Violeta, sora lui mai mică.

În vârstă de 20 de ani, Radu Ștefan Bănică se bucură de un succes colosal pe toate planurile. De curând și-a deschis o cafenea în București, iar mama sa l-a ajutat foarte mult, inclusiv cu muncă fizică. Fiul lui Ștefan Bănică este recunoscutor pentru tot ce are și pentru tot ceea ce a realizat până în prezent. Tatăl său s-a despărțit de mama sa când el era mic, apoi artistul s-a căsătorit cu Andreea Marin. Radu Bănică a mărturisit că vedeta l-a tratat întotdeauna ca pe copilul ei și că ține foarte mult la ea. De asemenea, tânărul are o relație bună și cu Lavinia Pârva, actuala soție a juratului de la „X Factor”. „Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea. Mă înțeleg foarte bine și cu Lavinia. Mereu am avut o relație așa mai de prietenie. Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii Showbiz Report, relatează Spynews.
 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest