Cum se mai simte Camelia Mitoșeru, la două luni după operația complicată: „A fost foarte greu!”/ VIDEO

 

Camelia Mitoșeru a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, în exclusivitate pentru Antena Stars, după ce în urmă cu două luni a fost operată de urgență, după ce i-a fost depistată o tumoră benignă.

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente cumplite, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră benignă-mengiom, pentru care a fost nevoie urgentă de intervenția chirurgicală a medicilor. Deși lucrurile s-au complicat în momentul în care operația a fost amânată, din cauza lipsei de sânge, datorită mobilizării vedetelor din showbiz, mama lui Mihai Mitoșeru a fost operată, în cele din urmă, însă recuperarea a fost extrem de grea, după cum a mărturisit chiar ea.

”A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

De asemenea, mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit că nu i-a fost nicio clipă teamă de operație și că nu și-a făcut griji, dar chiar și așa, după ce a fost diagnosticată, a mai mers la încă două spitale pentru a fi confirmat diagnosticul.

”Nu mi-a fost nici teamă, nu mi-am făcut nici griji, dar asta nu înseamnă că după ce am fost la domnul profesor Ciurea, după aceea am fost la încă 2 spitale, așa, pentru liniștea mea. Am vrut să mă verific pe mine. M-am dus la domnul profesor cu inima deschisă. Luni m-a băgat în operație și nu a avut sânge. Bineînțeles, că Mihai a pus imediat pe Internet și miercuri, 3 februarie, m-a băgat în operație.”, a mai spus mama prezentatorului TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest