Cum se menține Adriana Antoni în formă: „Mie îmi place să...”

 

Adriana Antoni, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, a mărturisit ce face pentru a se menține în formă. Ține sau nu cântăreața dietă pentru a se bucura de silueta dorită.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Adriana Antoni a mărturisit că este atentă atunci când vine vorba de alimentație și încearcă să se odihnească pe cât de mult posibil. Artista a ținut să precizeze că în ultima vreme a lucrat chiar și 15 ore pentru piesele ei.

Cântăreața ține o dietă sănătoasă și are grijă să folosească ingrediente naturale pentru îngrijirea părului, dar și a corpului.

„Am grijă de alimentația mea și încerc să dorm cât mai multe ore. Din păcate, nu prea în ultimul timp pentru că, într-adevăr, s-a lucrat la aceste melodii foarte mult. Chiar 14-15 ore pe zi, zile una după alta. (...) A fost destul de greu, dar frumos. Sufletește, pentru mine înălțător. Bineînțeles că dieta mea încerc să o țin cât mai sănătoasă. Mie îmi place să consum alimente bio, să folosesc tot ceea ce folosesc pentru îngrijrea părului și a corpului să fie cât mai natural”, a mărturisit Adriana Antoni, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest