Cum se menţine Bianca Drăgușanu în formă. Totuşi are şi o plăcere "vinovată": „Îmi cere corpul”

 

Bianca Drăgușanu a făcut sacrificii mari ca să aibă o siluetă de invidiat. Pentru spectacola.ro, vedeta a mărturisit ce dietă a ținut și cum a reușit să scape de 30 de kilograme în doar șase luni.

„În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a declarat blondina.

Vedeta mai spune că a trecut prin câteva diete destul de dificile, însă acum și-a dat seama că își făcea rău, deoarece mânca doar câte un fruct sau câte o legumă pe zi.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi. Acum, dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești”, a continuat ea.

„Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța”, a precizat diva sexy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest