Cum se pregătește Andreea Popescu pentru sosirea celui de-al treilea copil: de la emoții la organizare

 

Andreea Popescu își pregătește casa pentru venirea celui de-al treilea copil. În ultimele zile, vedeta a început să se gândească la modul în care va decora camera bebelușului, deoarece nașterea este iminentă. Aceasta a fost îngrijorată de faptul că nu avea nimic pregătit și a simțit o presiune emoțională din cauza acestui aspect.

Pe Instagram, Andreea Popescu a dezvăluit că a avut patru zile libere de la birou și că s-a simțit din ce în ce mai bine, dar și că a avut zile dificile din punct de vedere emoțional. Însă acum, după ce și-a organizat casa și a putut să se ocupe de camera bebelușului, starea ei s-a îmbunătățit.

„Am patru zile de când nu mai merg la birou. Mă simt din ce în ce mai bine (...) Am avut niște zile nașpa din punct de vedere emoțional. Poate și din cauza hormonilor, poate și din cauza faptului că se apropie nașterea și din cauza mai multor chestii, dar și poate pentru că nu aveam chestiile organizate. Sunt în săptămâna 36, în două - trei zile, și nu aveam nimic organizat”, a povestit Andreea Popescu, pe Instagram.

Andreea Popescu a spus că a organizat totul, de la mobilier până la camera bebelușului. Ea nu a știut încă unde va dormi copilul sau cu cine vor dormi ceilalți copii, dar a creat o listă pentru a fi pregătită în momentul în care va veni momentul.

„Adică tot, de la mobilă, cameră. Nu știu unde o să adorm copilul, nu știu unde o să doarmă ceilalți copii, cu cine o să doarmă și s-au creat niște stări emoționale nașpa, dar acum sunt mai bine, pentru că am început să organizez (...) Am început să îmi organizez casa. Trebuie să mai iau una, alta și să îmi fac o listă”, a mai spus vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest