Cum se simte Nicolae Botgros după operație: ,,Chiar acum m-am întors de la Munchen”

 

Nicolae Botgros, unul dintre cei mai iubiți artiști ai muzicii populare, a ajuns pe mâna medicilor. Acesta a fost nevoit să se opereze, întrucât risca ca situația să se agraveze. Stresul și stilul de viață agitat sunt cauzele care au agravat starea de sănătate a artistului.  

Recent, Nicolae Botgros a acordat un interviu. Acesta a precizat că a apelat la ajutorul medicilor întrucât problemele de sănătate se agravaseră. Acesta s- operat de cataractă, în Germania.

„Nu e un secret, chiar acum m-am întors de la Munchen, m-am operat de cataractă, era avansată pe fond de stres. Acum sunt foarte bine, văd lumea altfel”, a declarat Nicolae Botgros.

Se pare că vârsta de 69 de ani nu i-a adus prea multe bucurii artistului. Acesta a mărturisit că este prima aniversare fără cea care i-a fost soție mai bine de patru decenii, Lidia Bejenaru.

„M-am trezit cu niște gânduri care mă apasă din punct de vedere moral, omenesc. Dar, copiii mei, Cornel, Cristi (n.r. nepotul), Nicoleta și toți cei care sunt lângă sufletul meu, îmi dau putere pentru că sunt lângă mine la momentele grele și cele frumoase”, a dezvăluit artistul. 

Durerea pierderii soției nu este singura care l-a afectat pe îndrăgitul artist. În cadrul aceluiași interviu, Nicolae Botgros a mărturisit că și-a pierdut mama în urmă cu 12 ani, fix de ziua lui de naștere, ceea ce i-a adus și mai multă suferință îndrăgitul artist.

„Nu preconizăm să facem o sărbătoare, ci o pomenire. Se împlinește jumătate de an de când soția a plecat în ceruri, iar mama mea a fost înmormântată în urmă cu 12 ani, vreau să fac o masă de pomenire la care am invitat multa lume. La anul, când voi împlini 70 ani, voi face o aniversare și pentru mine”, a precizat Nicolae Botgros.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest