Cum şi-a dat seama Cristian Boureanu că este înșelat de Valentina Pelinel cu Cristi Borcea: "Eu eram amic..."

 

Cristiam Boureanu a fost invitatul lui Cătălin Măruță în podcastul de pe Youtube. Acesta a dezvăluit aici cum a fost înșelat de Valentina Pelinel cu Cristi Borcea. În timpul căsniciei pe care a avut-o cu blondina nu a știut acest lucru, afând abia după ce divorțul s-a pronunțat. Totuși, Cristian Boureanu spune că au existat niște semne, care, la un moment dat, i-au trezit suspiciuni.

"Relația cu Valentina am privit-o ca pe o poveste din facultate. Ai o iubită în facultate, stai niște ani cu ea, adevărat, cu niște investiții comune, o căsnicie, iar în final ea a ales. Pe Valentina am agățat-i într-un bar. Venise pentru trei zile în România, ea locuia la New York și apoi ne-am și căsătorit. Am divorțat în 2013. Hai să spunem că ea a luat o decizie, eu am aflat după divorț, deci am dormit liniștit. Eu eram amic cu Cristi Borcea, dar prefer să-i las pe ei să vorbească.", a dezvăluit Cristian Boureanu în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Mai mult, acesta spune că el și Valentina Pelinel erau două persoane extrem de diferite, acest lucru contribuind la ruptura ce avea să vină mai târziu. Blondina își dorea să meargă mereu în locurile liniștite, unde mergea și Cristi Borea, în timp ce Boureanu era adeptul senzațiilor tari și al destinațiilor de vacanță pline de activități. 

"Eu cu Cristi Borcea ne-am întâlnit întâmplător. Eram pe plajă în Miami, a venit iubita lui de atunci, m-a văzut, am stat la masă și eu am decis să plec în Puerto Rico, cu Valentina. A vrut să vină și el. Eu atunci țin minte că i-am zis Valentinei: Vezi că ăsta vrea să te... și nevasta lui se dă la mine. Ea mi-a zis că nu există. Cristi nu e neapărat frumos, dar spune mereu ce vrea să audă femeia, eu nu fac niciodată asta. N-am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu, că undeva prin 2011 ei au început să aibă o relație. Apăruseră niște rupturi între noi, de asta ne-am despărțit. Mergeam în direcții diferite noi. Aveam reproșuri că nu merg în vacanțe unde merg alții, după am aflat care e motivul. Valentina  a decis să ne despărțim. Acum dacă ne vedem în public ne salutăm și cu Cristi mă salut. Valentina e o femeie liniștită, mie îmi place viața. Lui Cristi Borcea i-am trimis o sticlă să-i mulțumesc, așa am făcut și cu Sebastian. Valentina știa povestea și s-a enervat.", a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest