Cum şi-a prins Emilia Ghinescu partenerul că o înşela: "Sunt femeie deșteaptă!"

 

Spre deosebire de alte femei, Emilia Ghinescu spune clar și răspicat că ar ierta infidelitatea partenerului. Cântăreața recunoaște că a făcut acest lucru în trecut, dar explică și cum și-a dat seama că era înșelată. Iată în ce condiții iartă artista o astfel de scăpare!

Invitată în platoul Showbiz Report, Emilia Ghinescu a recunoscut că a fost înșelată în trecut și a dezvăluit ce detaliu a făcut-o să-și dea seama că partenerul ei îi este infidel.

„Am și aflat, am și simțit, bineînțeles! Sunt femeie deșteaptă. Am simțit prima dată și apoi am aflat. Să știi că o femeie nu intră niciodată în alertă, dacă nu simte. Nu am nicio problemă dacă nu mă faci să simt, nu sunt genul de om care să caut. (...) Era din ce în ce mai rece”, a mărturisit Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

„Pot să trec peste, dacă iubesc cu adevărat și dacă sentimentele sunt curate, și dacă acea relație a fost doar una pasageră. O aventură, nu o relație. Și dacă omul respectiv merită, dacă nu merită, nu. (...) Nu există om fără greșeală.”, a mai spus artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest