Cuza, la un pas să piardă cursa! Ce a pățit concurentul: „Te prind eu după trei perfuzii”

 

Valul de căldură din Asia a fost aproape să-l elimine din competiție pe Cuza. Cum l-a salvat Emi, coechipierul său.

 

Reality-show-ul Asia Express – Drumul Împăraților nu este la îndemâna oricui. Probele sunt grele, unele dintre ele extrem de dure. Cuza, nemâncat de aproape 16 ore, a fost la un pas să clacheze la una dintre probele întrecerii, anume la misiunea din amfiteatru. Concurenții de la Asia Express trebuiau să le ducă spectatorilor apă, să le umple paharele, în cel mai scurt timp, aceasta fiind o probă de viteză. Spectatorii erau așezați pe cele mai înalte trepte din amfiteatru, în grupe de câte șase.

 

Toate echipele de pe Drumul Împăraților, în afară de cea formată din Lidia și Estera Buble, care au obținut deja pașaportul către Israel, au fost nevoiți să le umple paharele celor din amfiteatru. Emi și Cuza s-au descurcat extrem de bine și au demonstrat că sunt foarte rapizi. Au trecut cu brio proba, însă ceea ce avea să urmeze a îngrijorat pe toată lumea prezentă în celebrul amfiteatru din Israel.

 

Proba s-a dovedit însă extrem de solicitantă pentru Cuza. După ce a urcat zecile de trepte în repetate rânduri, nemâncat de o zi și jumătate, cu soarele dogorind, lui Cuza I s-a făcut rău și a căutat în viteză un perete pentru a se sprijini. Cuza a simțit că i se face extrem de cald, iar coechipierul său a cerut ajutorul cadrelor medicale de specialitate.

 

”Mi s-au adus niște pastile, mi-am turnat în continuare apă în cap, mi s-a făcut vânt, încercam să îmi impun să nu mai simt starea de rău. Să pot să plec. Mie încă îmi era rău, știam că Emi era super trist după situația aia cu imunitatea, am pierdut la limită de puncte, dacă mai veneam și eu colac peste pupăză să zic, frate mi-e rău, dute tu singur, că te prind eu după 3 perfuzii, n-avea niciun sens”, a mărturisit Cuza.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest