Cuza, pedepsit de colegele din dormitor! „Nu la față, doamna Adriana! Mă vede și mama!”

 

Seară memorabilă la Asia Express – Drumul Împăraților! Ce a făcut Cuza de a ajuns să fie legat fedeleș de fete.

 

Cuza a fost singurul băiat care a rămas alături de Irina Fodor și de concurentele Estera, Eliza Natanticu, Elwira Petre și Adriana Trandafir pentru a îndeplini probele, astfel încât să îmbunătățească situația coechipierilor aflați pe traseu. Dacă la probe s-a descurcat bine, problemele au apărut noaptea, când cei 5 concurenți a trebuit să împartă același dormitory.

 

Chiar dacă părea că seara o să fie una relaxantă și odihnitoare, fetele au avut parte de o surpriză din partea lui Cuza. Concurentul a sforăit toată noaptea, iar ele nu au putut dormi deloc. Estera, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu, Elwira Petre nu s-au mai putut abține și au apelat la un gest extrem. Cele patru concurente s-au gândit să îi dea o lecție lui Cuza, o lecție pe care nu o va uita toată viața, așa că nu s-au mai putut abține și l-au legat pe Cuza de mâini, alături de o foaie pe care scria: „Ajutor”.

 

„Ne-ai rupt capul. Cum să dormi? Ai horăit toată noaptea. Deci ești mai rău decât Cosmin, am crezut că mă odihnesc”, a spus Eliza Natanticu. „Mă scuzați!”, a fost replica oferită de Cuza la acuzațiile aduse. Estera, Eliza Natanticu și Elwira Petre au plecat să ia micul dejun, iar Adriana Trandafir a rămas să îl dezlege pe Cuza. „Nu dați la față. Nu mi dați doamna Adriana la față, că doare acolo. Mă vede lumea, mă vede și mama”, i-a zis concurentul în glumă.

 

În plus, Estera, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu, Elwira Petre s-au gândit că o pedeapsă mult mai bună ar fi ca Cuza să nu primească micul dejun. ”Nu va primi mâncare azi. Nu a fost cuminte. Era mai bine dacă eram doar noi, fetele. Dormeam mai bine dacă nu era el. Tocmai cu Adriana l-am lăsat și noi am ieșit din cameră și ne-am dus fain, frumos, către micul dejun”, au spus concurentele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest