Cuza și Emi s-au transformat în Boney M: „Mare provocare pentru voi”

 

În acest weekend, cei doi membrii ai trupei Noaptea Târziu au făcut senzație pe scena Te cunosc de undeva, interpretând celebra piesă Rasputin.

 

În acest weekend la Antena 1 a avut loc cea de-a treia ediție a emisiunii Te Cunosc de Undeva!, sezonul 20, unde Cuza și Emi s-au transformat în Boney M și au interpretat piesa "Rasputin". Jurații au fost de-a dreptul fascinați de momentul artistic pe care cei doi componenți ai trupei Noaptea Târziu l-au oferit.

„Cardio, Cuza. Aveam senzația că dansezi pe o plită încinsă. Ea era mai expresivă cu ochii, cu mâinile”, a comentat Cristi Iacob prestația celor doi. În schimb, Mihai Petre l-a felicitat pe Cuza, spunând că pe Emi l-a recunoscut. „Felcitări, Cuza, Fitness! Bravo, foarte puternic. Mi-a plăcut și acela în care îți fugea piciorușul stâng așa, cum fug șoldurile Andreei Bălan. Emi, cum spuneam, te-am recunoscut. Aveai așa o mișcare care te duce cu gândul mai degrabă la orient. Am văzut că ai făcut timid chestia aia cu băutura. (...) Ați mai ratat din detalii. Mare provocare pentru voi. Cuza, încă o dată, ai un suflu extraordinar”, spune Mihai Petre.

 

Și Andreea Bălan și Aurelian Temișan i-au felicitat pe cei doi pentru prestația lor.„Cuza, te-ai potrivit și l-ai imitat foarte bine! ”, a spus Andreea Bălan. „Vă felicit, ați fost foarte buni amândoi!”, a punctat Aurelian Temișan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest