Daiana Anghel, către soțul ei la înălțime: ”Ești elefănțel”. Răspunsul primit: „Sunt ca o balerină, plutesc!”

 

În cadrul emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, concurenții și-au testat limitele în cadrul unei probe desfășurate la înălțime.

 

În ediția de aseară a emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, concurenții au avut sarcina de a strânge o serie de simboluri agățate pe un pod aflat la înălțime. În timpul probei, între Daiana Anghel și Sorin Gonțea a izbucnit un mic conflict. Concurenta a încercat să anticipeze ceea ce s-ar putea întâmpla în cadrul probei și i-a cerut soțului să nu mai zguduie scara. „Iubire, te rog din suflet, că ești elefănțel! Nu mă zgudui pe scara aia, nu mișca scara aia. Iubire, să te concentrezi, că eu deja știu!” îi transmite Daiana Anghel. „Ca o balerină o să fiu! Plutesc!”, a fost răspunsul soțului.

 

Daiana Anghel s-a confruntat cu dificultăți atunci când a trebuit să extragă simbolurile de pe carabină. „Incredibil! Nu pot să scot mizeria asta infectă de pe ăsta. Incredibil! Uite-mă cum sunt deasupra canionului și eu nu pot să scot o mizerie, frate! Eu nu mă desprind cu o mână de ăsta! Deci lasă-mă! Mor!” striga Daiana către soțul ei care încerca să o liniștească.

 

Când au avut de arătat elementele din cronologie, cei doi nu au fost pe aceiași lungime de undă. Dacă Daiana a mers pe „familie”, bucătarul a zis că e vorba despre „primul sărut”.  „Mă tu ai luat-o razna? Băi băiatule, ți-am cunoscut părinții în 2016!”, a spus Daiana Anghel. „Dar eu nu trebuie să pun cronologia mea? Eu trebuie s-o pun pe a ta?”, a fost replica soțului ei. „Nu contează pe care părinți!”, a strigat vedeta.

 

Și nimic nu a mai funcționat de atunci:: la una din probe  bucătarul a ales „cadoul”, iar soția „mutatul împreună”. Aceasta a răbufnit, plină de nervi: „Cadoul mă? Păi ultima oară ne-am mutat împreună. Tu ești idiot? Te mai întreb o dată! Ești idiot? Ne-am mutat împreună în 2019 după cununia civilă când m-am mutat la Brașov! C-am dormit la tine nu înseamnă că ne-am mutat împreună măi băiatule! Îl omor! Satana nu mă duce astăzi în cele mai rele gânduri ale mele că îl omor!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest