Damian Drăghici e în doliu. Fratele lui a murit

 


A murit fratele lui Damian Drăghici. Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. Acesta trece prin clipe dificile, după ce fratele său, Julien Toma, s-a stins din viață. Cântărețul a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare. Iată ce a declarat el!

Damian Drăghici este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cu o carieră impresionantă, el a atras atenția publicului larg după ce s-a prezentat în mai multe emisiuni, unde i-a lăsat pe telespectatori să îl cunoască dincolo de imaginea sa. Recent, el a făcut un anunț extrem de trist pe rețelele de socializare. Se pare că fratele său, Julien Toma, s-a stins din viață.

Anunțul trist a fost făcut public pe rețelele de socializare. Cântărețul trece în acest moment prin clipe extrem de dureroase!

A murit fratele lui Damian Drăghici. Damian Drăghici trece prin clipe extrem de dificile în acest moment. Fratele său, Julien Toma, și-a pierdut viața mult prea devreme. Cântărețul a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a mărturisit că îl va iubi pentru tot restul vieții.

Astăzi este cea mai tristă zi pentru mine… Fratele meu, Julien Toma, a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme și prea repede. Julica, te iubesc și am sa te iubesc cât am să trăiesc. Îmi este dor de tine și o să-mi fie dor în fiecare zi. Dumnezeu să-ti odihnească sufletul în pace!', a scris acesta pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest