Dan Alexa a împlinit 42 de ani. "De la o vârstă te bucuri de lucruri mărunte!"

 


Dan Alexa are motiv de bucurie! Astăzi este ziua de naștere a celebrului antrenor. Ce planuri are sportivul cu această ocazie. A dezvăluit și ce își dorește cel mai mult în viață de când a devenit tată.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Dan Alexa a mărturisit că va lua masa alături de colegii lui cu ocazia zilei de naștere. Antrenorul susține că odată cu trecerea timpului se bucură de lucruri mărunte, iar ca în fiecare an, cea mai mare dorință a lui este ca toți copiii lui să fie sănătoși.

Cu atât mai mult, Dan Alexa a ținut să precizeze că i s-a schimbat percepția de când a devenit tată, iar pentru el este cel mai important să fie copiii lui bine.

„O să dau masă stuff-ului. De la o vârstă te bucuri de lucruri mărunte, de o vorbă bună, de un pahar de vin. (...) Ca și în fiecare an, îmi doresc foarte mult să îmi fie sănătoși copiii. Asta e dorința mea cea mai mare. Cred că atunci când ai copii se schimbă puțin și percepția. Asta îmi doresc, în primul rând copiii mei să fie bine și dacă sunt ei bine sunt și eu”, a mărturisit Dan Alexa, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest