Dan Bittman, adevărul despre despărţirea de Liliana Ștefan: „Nu a fost în condiții foarte amiabile”

 


Dan Bittman a fost invitatul lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”, unde a vorbit și despre mariajul cu Liliana, dar și despărțirea care le-a dat viața peste cap. 

Au trei copii împreună, Alexandru (23 de ani), Patrick (18 ani) și Mark (15 ani), iar în 2017 s-au despărțit. Au mai locuit împreună până în 2019, când au decis să se separe total. 

Artistul vorbește cu multă dragoste despre femeia care i-a stat alături aproape 30 de ani.

„Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a declarat Dan Bittman, în cadrul podcastului.

Artistul spune că Liliana este cea care a educat copiii și îi este foarte recunoscător pentru modul în care s-a dedicat familiei. De asemenea, el recunoaște că nu a fost la fel de implicat acasă și că era mai tot timpul plecat.

„Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a mai spus artistul.

Despre motul despărțirii, solistul Holograf ia toată vina asupra sa. Deși s-a speculat că ruptura s-ar fi produs din cauza infidelităților, Liliana Ștefan nu a confirmat niciodată zvonurile, Dan Bittman spune că el este de vină că relația lor s-a terminat.

„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mai spus Dan Bittman.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest