Dan Negru, mesaj sfâșietor pentru fiul Mădălinei Manole: "Mă gândesc de multe ori la mama ta!"

 

A venit și a plecat în aceeași zi, 14 iulie, o dată care pentru familia Mădălinei Manole obișnuia să fie o sărbătoare, dar care s-a transformat în durere. În urmă cu aproape 12 ani, “Fata cu părul de foc” a muzicii românești își termina drumul printre noi. 
 
A fost o tragedie națională. Artista a fost găsită în casă fără suflare, lăsând în urmă un bilet de adio sfâșietor, dar și un fiu, pe atunci bebeluș, care zilele acestea devine adolescent. Petru, fiul Mădălinei Manole, a împlinit 13 ani. 

Dan Negru, un apropiat al cântăreței, și-a amintit de „Fata cu părul de foc” și a vrut să-i transmită fiului acesteia un mesaj prin care să-i arate că vârsta nu contează. 

„Dragă Petru, 
Citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. 
Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul. 
Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e "trecută de prima tinerețe" . Așa erau vremurile, Petru.
În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam ! 
Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă : că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. 
De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărsta. 
Să-ți trăieșți frumos zilele, Petru. 
E mult de când a plecat Mădălina...
Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul...”, a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest