Dana Badea, nemulțumită de cum o tratează iubitul Alin: ”Ăstuia îi trebuie femeie de serviciu, angajată 24/24”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii nu are deloc liniște atunci când vrea să intre pe live cu urmăritorii ei de pe TikTok.

 

Între Alin și Dana Badea nu este totul lapte și miere. În cuplu mai apar și conflicte. Iar cum cei doi își câștigă existența cu live-urile de pe TikTok în care își împărtășesc cele mai importante momente din viața privată cu fanii lor, nu se putea ca ultimul scandal izbucnit să nu fie dezbătut și pe rețeaua de socializare.

 

Dana Badea își acuză partenerul că este obsedat de curățenie, că o face să se simtă ca o femeie de serviciu, trebuind să strângă tot din casă după el. Totodată, fosta ispită de la Insula Iubirii s-a arătat nemulțumită și de faptul că, desi partenerul ei are pretenții exaggerate în privința curățeniei, acesta nu se implică deloc în treburile casnice, așa că ea trebuie să se descurce de una singură.

 

”Ăstuia îi trebuie femeie de serviciu, angajată 24/24. Ca să poți să supraviețuiești în casă cu el. Chiar își bate joc, să mor eu, dacă nu își bate joc de mine în ultimul hal. Îi spun, mereu îi spun. Dar nu pot să stau și eu pe LIVE, nu pot să fac LIVE-ul meu liniștită, că întruna trebuie să strâng, trebuie să spăl, trebuie să scutur, trebuie să arunc, trebuie să cumpăr, numai eu”, a povestit Dana Badea.

 

Nu este prima dată când fosta ispită de la Insula Iubirii face astfel de dezvăluiri. În trecut, bruneta s-a certat destul de tare cu iubitul ei, iar acesta și-a făcut bagajele să plece în Timișoara, să își vadă fiica


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest