Dana Marijiuana, declaraţii cutremuătoare despre moartea partenerului de viaţă. "Un gând al unei femei răzbunătoare asupra lui l-a..."

 

Dana Marijiuana nu trece prin cele mai frumoase momente și face dezvăluiri șocante după moartea partenerului ei. Ce a mărtursit cântăreața despre pierderea iubitului ei.

În exclusivitate pentru emisiunea Star News, difuzată pe Antena Stars, Dana Marijuana a vorbit despre moartea iubitului ei. Vedeta susține că partenerul ei a decedat, după ce a fost secat de puteri de o femeie răzbunătoare. Cântăreața nu a spus cu exactitata despre cine este vorba, dar este convinsă că aceasta poartă o vină.

„Noi doi suntem două forțe mari, care s-au întâlnit, noi ne formasem un paradis, dar și în acest paradis intervine personajul negativ pe care dacă îl lași își face treaba și încearcă să te despartă, încearcă să te distrugă și poate fără voia lui, dar asta exprimă pentru că o viață a gândit asta. Un gând al unei femei răzbunătoare asupra lui l-a slăbit de puteri și s-a întâmplat acest necaz”, a mărturisit Dana Marijuana, în cadrul emisiunii Star News.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest