Dana Rogoz și copiii ei, infectați cu Covid. Care e starea lor de sănătate

 


Dana Rogoz și-a aunțat fanii că e pozitivă și le-a mărturisit cum se simte.

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad și cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ. Pare că de data asta nu am mai scapat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan”, a scris Dana Rogoz.

Fetița Danei, Lia, are simptome evidente. „Eu, sincer, de marti seara de când Lia a început să aibă febra mare, am intrat în modul alertă și nu am mai fost foarte atentă la cum mă simt. Simt o amețeala, o oboseală și cam atat.

Dar acum mai am o mica problemă: azi e ziua lui Radu, asa că trebuie să mă organizez cu o comandă de tort și lumânări livrate la poartă. Pe curând”, a adăugat actrița.

Infectarea cu Covid vine la scurt timp după o altă problemă de sănătate. Dana Rogoz a trecut prin clipe de groază după ce fiica sa, Lia, s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind nevoită să o ducă de urgență la spital.

Dana Rogoz le-a mărturisit fanilor săi virtuali că a mers cu fetița ei, Lia, la spital în urma unei căzături puternice, din cauza căreia a acuzat probleme la mâna dreaptă. Dim fericire, medicii nu au fost nevoiți să-i puna ghips micuţei!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest